top of page
margaretabsandeback_23-03-15_MBS7378-- 1 1 1_2.jpg
BABBEN LARSSON

Babben Larsson är expert på att leverera viktiga frågor i en rolig förpackning. Hon brinner för hälsa och friskvård och i sina föreläsningar blandar hon humor, allvar, egna upplevelser med tunga fakta och statistik.

 

Därför ska du boka en föreläsning med Babben Larsson:

  • Du får veta hur din hjärna fungerar under stress och konkreta verktyg att hantera det

  • Budskapen levereras av en kommunikatör av yppersta klass

  • Du får skratta och boosta ditt välmående medan insikterna sjunker in

 

Babben Larsson är en folkkär komiker men också mycket mer än så. Hon har parallellt med sin scen- och tv-karriär som humorist gett hundratals föreläsningar. Hennes Friskvård a la Babben tar avstamp i egna erfarenheter av utbrändhet och vad hon lärt för att det inte ska hända igen.

I den låter hon publiken spegla sig och titta på hur de själva hanterar stress och hård arbetsbelastning. Hon får oss att förstå hur vi försöker orientera oss i det moderna landskapet med hjärnor som lätt blir överhettade.

Det här är en föreläsning som inte bara engagerar och roar utan också ger konkreta verktyg att stärka individen och främja en rimlig arbetsmiljö.

 

Som moderator är Babben en grundtrygg scenperson med förmåga att sätta fart på både presentationer, intervjuer och sammanfattningar. Hon kan konsten att ställa avväpnande frågor och följa upp stickspår som verkar intressanta och leder paneldebatter med lätt hand.

Som alltid präglas hennes framtoning av humor och engagemang.

 

Boka Babben Larsson som föreläsare eller moderator så kommer hon att lyfta ditt event mot nya höjder.

KONTAKT OCH BOKNING

Tel: 070-341 09 18
E-post: info@besterman.nu

/

Besterman Sweden AB
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page