top of page
CREEDENCE TRIBUTE

Creedence Clearwater Revival är ett av de absolut största och mest stilbildande rockbanden genom tiderna som under sin relativt korta karriär har levererat världshits som: ”Bad Moon Rising”, ”Cotton Fields”, ”Fortunate Son” & ”Up Around The Band” för att nämna några. Förutom låtarna är den ikoniska sångaren och låtskrivaren John Fogerty med sin karakteristiska röst en stor del av bandets enorma framgångar.

 

Creedence Tribute ligger så nära originalet röstmässigt och musikaliskt som det är möjligt och de anses av många vara det bästa hyllningsbandet till CCR som finns i Europa. Tony Malmberg sångare i bandet ”om man blundar ska man känna att det faktiskt är Creedence Clearwater Revival som står på scenen”. 

Upplev den stämningen, låtarna och den fantastiska historien om ett av världen största rockband.

 

Bandet har genom åren turnerat med flera stora shower runt om i sveriges konserthus, där showen består av två akter med låtar ifrån hela Creedence och John Fogertys karriär. Allt snyggt, humoristiskt och professionellt sammanvävt av bandet och konferencieren tillika ”musiknörden” Ulf Henningsson.

Det har blivit många magiska kvällar med sann musikglädje, nostalgi, gnistrande ljud och ljus och framför allt en otrolig samling hits som kommer att leva till universums slut.

 

Krog & Festival

Det finns även möjlighet att boka Creedence Tribute där man har ett mer rakt på-behov. Exempelvis festivaler, stadsfester, restauranger, julbord, företagsfester eller andra arrangemang vilket har visat sig vara oerhört lyckat och uppskattat.

 

Bandet består av:
Tony Malmberg             Gitarr/sång

Anders Nilsson              Bas/sång

Bo Sjöberg                     Trummor/sång

Marcus Wikström          Gitarr/sång

Torbjörn Jansson           Keyboard/sax

KONTAKT OCH BOKNING

Tel: 070-341 09 18

E-post: info@besterman.nu

/

Besterman Sweden AB
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page