top of page
Sök

Babben Larsson i nyskriven fars på Fredriksdalsteatern


Nästa sommar slår Fredriksdalsteatern upp portarna i ny regi. Den 29 juni är det urpremiär på sommarens fars NÖTTER, skriven och regisserad av Adde Malmberg. På scen kommer bl a Babben Larsson, Sanna Persson Halapi, Siw Erixon, Nils Dernevik samt ett i teatersammanhang nytt namn: Simon Garshasebi bjuda på en underhållande föreställning.


– Jag ser fram emot att börja repetera med den här begåvade ensemblen och att få bjuda sommarpubliken på en underhållande kväll med mycket skratt i den här fantastiska teatermiljön, säger Adde Malmberg.

Komikern, programledaren och skådespelaren Babben Larsson gör debut på Fredriksdalsteaterns scen:

– Jag har inte spelat sommarteater tidigare, men har känt ett sug efter att få göra det. Det ska bli otroligt kul att få möta publiken utomhus i den här fantastiskt fina miljön. Det är en uppdaterad fars med många skruvade karaktärer, säger Babben Larsson.

NÖTTER utspelar sig på den strängt vegetariska och ekologiska kursgården Kruskagården som kämpar för sin överlevnad i en svår ekonomisk tid. Kursgården är minst sagt haltande och kunderna oförstående och – med rätta – krävande. Mitt i allt uppstår stora förvecklingar och ett ödesdigert missförstånd kring livsviktig information skapar total förvirring. Från och med sommaren 2024 drivs Fredriksdalsteatern av Anagram Live. – Det är verkligen ett hedersuppdrag att få driva Fredriksdalsteatern vidare efter Poppes och Rydbergs fantastiska kulturgärningar. Sommarfarsen kommer fortsatt vara central framöver, men fler programpunkter är att vänta för att öppna upp denna fina spelplats för fler. Dessa programpunkter kommer vi att presentera under våren, säger Kajsa Jönsson, vd och producent, Anagram Live. NÖTTER har premiär den 29 juni på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Medverkande I rollerna:

  • Babben Larsson

  • Sanna Persson Halapi

  • Siw Erixon

  • Nils Dernevik

  • HC Thulin

  • Daniel Träff

  • Susanne Karlsson

  • Simon Garshasebi

Manus och regi: Adde Malmberg Presenteras av Anagram Live. Biljetter släpps 24 oktober kl 12.00 på www.fredriksdalsteatern.se Föreställningen spelas 29 juni–11 augusti 2024, främst torsdagar-söndagar. För mer information, intervjuförfrågningar och pressbilder, vänligen kontakta: Lina Kåberg Stene, Kult PR, lina.kaberg.stene@kultpr.se, 0707-62 04 66

댓글


bottom of page