top of page
Sök

Jill Johnson kommer till Karlstad!

I sommar åker Jill Johnson tillsammans med sin trio ut på en turné i Sommarsverige och ett av stoppen är Mariebergsskogen. Endast 500 biljetter! Så in och boka!

Rose Garden, Jill Johnson, Mariebergsskogen, Karlstad
Jill Johnson, Rose Garden

”Jag har nog aldrig tidigare varit så förväntansfull inför en sommarturné förut, längtan har varit stor att få komma ut och möta arrangörer och publik. Turnén har döpts efter min kommande singel, ”Rose Garden”, som är en låt som jag har pratat om att släppa sedan jag var i övre tonåren. Lynn Andersons 70-talshit blir ytterligare en pärla från Music Row i Nashville som jag ständigt återkommer till.””Ur en annorlunda tid har det fötts kreativitet och inspiration och jag har aldrig skrivit så mycket musik själv som jag har gjort under den här perioden, vilket har varit ett stort steg för mig. Även om jag fortfarande skriver med andra så kommer flera låtar på nästa platta varit skapade i stunder när jag önskat att jag varit ute och spelat. Albumet kommer först i höst men som vanligt kommer jag blanda nytt och gammalt på mina konserter, jag kan inte hålla mig från att få spela upp nytt material för min härliga publik för feedbacken är alldeles för värdefull.”

–Jill Johnson


Singeln ”Rose Garden” släpps den 25 juni.


Comments


bottom of page