top of page
Sök

The Greatest Rock´n Roll Christmas Show The Boppers – Brolle – Nanne

Rockkungarna The Boppers och Brolle följer upp förra årets succéturné med utsålda konserthus och flera extraföreställningar. Man ger sig i år ut på en ny landsomfattande turné i 20 städer. I år ansluter en av Sveriges mest folkkära artist (er) Nanne Grönwall till gänget.


I år spetsar vi glöggen ordentligt för alla som vill uppleva årets rockigaste julshow med ett fantastiskt startfält; The Boppers, som i år dessutom firar 45 årsjubileum. Detta tillsammans med Sveriges okrönte och omåttligt populära rockkung Brolle, kryddat med krutpaketet Nanne Grönwall. Kommer att bli magiskt!


Med The Boppers, Brolle och Nanne tillsammans på scenen utlovas en glittrande och sprakande julshow, med massor av rock´n roll och nostalgi för alla rockälskare. Här framförs både klassiska och nya jullåtar med Boppers karakteristiska sväng och stämsång. Det bjuds naturligtvis också på ett och annat örhänge från åren som gått.


Detta fantastiska artistpaket garanterar årets svängigaste julshow! - Något utöver det vanliga, det kommer att spraka ordentligt med ett härligt gung så publiken omöjligt kan sitta still.


Comments


bottom of page